Foshnja ka lindur pak orë më parë, por fotoja e tij po bën xhiron e botës. Prindërit dhe mjekët nuk kanë fjalë!

Eshtë normale që kur një fëmijë lind, e gjithë familja fillon t’i bëjë fotografi, pasi është një moment shumë i rëndësishëm dhe askush nuk dëshiron të humbasë orët e para të jetës. Sidoqoftë, ne e dimë se fotografitë më të këndshme mund të merren kur fëmijët janë rreth një vjeç, kur fillojnë të bëjnë hapat e tyre të parë dhe fillojnë të zbulojnë botën përreth tyre.… për të lexuar më shumë, ju ftojmë që të vazhdoni artikullin e plotë më poshtë/hap re,klamën

artikulli i plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *